Wensboom in de hal van ons bedrijf zetten

wensboom

Op ons bedrijf hebben wij in de hal een wensboom staan. Hier kan je op een kaartje wensboomjouw wens vermelden en wie weet gaat deze uitkomen. Dit is een ludieke actie die door onze directeur is verzonnen. Nou ja eigenlijk bestaat zo een boom al heel erg lang en is meer een soort volksgeloof. Hier konden mensen hun wensen en ander behoeften in schrijven in de hoop dat deze uitkwamen. Ons bedrijf is op het idee gekomen, omdat er zoveel negativiteit in ons bedrijf was. Door het plaatsen van deze boom kon iedereen zijn wens kenbaar maken, om zo een beter werk klimaat te krijgen op de werkvloer. Een zeer geslaagde actie, want binnen een dag hing deze boom al bijna vol met wensen en suggesties. 

De wensboom heeft zeer veel positieve reacties gekregen

wensboomNadat onze baas besloten had om een ludieke actie in ons kantoor te organiseren, is hij op zoek gegaan. Al vrij snel kwam hij op de website van Knoops Decoratietakken terecht. Op deze website staan heel veel mogelijkheden, maar de keuze was gevallen op een wensboom. Deze is gemaakt van kronkelwilgen/decoratietakken en was precies waar onze baas naar op zoek was. Dit bedrijf bestaat al een tijd, maar sinds twee jaar verkopen zij deze ook aan particulieren.

Vanaf het moment dat deze boom zijn intrede in ons bedrijf had gedaan, hoorde je iedereen hier over praten. Vooral de vraag wat zij op een kaartje konden schrijven, hoorde je regelmatig voorbij komen. Maar dat hier veel tongen over loskwamen was één ding wat zeker is. Hier was onze directeur al in geslaagd om mensen met elkaar te laten communiceren.

Bij Knoops Decoratietakken is zoveel mogelijk, daar moet je zelf maar eens naar kijken. Vooral voor de mensen die gaan trouwen is hier ook veel mogelijk om te kopen.