Haakse Lichtbak: Een Innovatieve Draai aan Visuele Communicatie

lichtreclame hengelo

Visuele communicatie is een krachtig middel om de aandacht te trekken en boodschappen over te brengen. Een effectieve manier om dit te doen is door middel van een haakse lichtbak. In deze blog ontdek je wat een haakse lichtbak is en hoe het een innovatieve draai geeft aan gevelreclame.

Wat is een haakse lichtbak?

Een haakse lichtbak is een reclamebord dat aan de gevel van een gebouw wordt bevestigd en voorzien is van verlichting. Wat deze lichtbak uniek maakt, is dat het aan twee zijden is voorzien van reclame-uitingen. Hierdoor is de boodschap vanuit verschillende richtingen zichtbaar, waardoor het bereik en de impact van de gevelreclame vergroot worden.

De voordelen van een haakse lichtbak

Het gebruik van een haakse lichtbak biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele gevelreclame. Ten eerste zorgt de verlichting ervoor dat de lichtbak ook in het donker goed zichtbaar is, waardoor de boodschap 24/7 wordt gecommuniceerd. Daarnaast zorgen de twee zijden ervoor dat de reclame vanuit verschillende hoeken en afstanden zichtbaar is, waardoor het een groter publiek bereikt. Bovendien kan een haakse lichtbak op maat gemaakt worden, waardoor het perfect aansluit bij de huisstijl en boodschap van een bedrijf.

Toepassingen van een haakse lichtbak

Een haakse lichtbak kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Het wordt vaak gebruikt als gevelreclame om de aandacht te trekken van passerende mensen en potentiële klanten. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om de ingang van een winkel of bedrijfspand te markeren. Door de opvallende en heldere verlichting is een haakse lichtbak ook geschikt voor locaties waar veel concurrentie is, zoals een winkelstraat of een bedrijventerrein.

Een innovatieve draai aan gevelreclame

Met een haakse lichtbak krijgt gevelreclame een innovatieve draai. Het biedt een effectieve en opvallende manier om boodschappen over te brengen en de aandacht te trekken. De combinatie van verlichting en dubbelzijdige reclame zorgt voor een groter bereik en maakt het mogelijk om vanuit verschillende hoeken zichtbaar te zijn. Door de maatwerkopties kan de haakse lichtbak perfect aansluiten bij de huisstijl en boodschap van een bedrijf. Kortom, een haakse lichtbak is een krachtige tool voor visuele communicatie en een waardevolle toevoeging aan gevelreclame.