Maximaal rendement van de ruimte

Een bedrijfsruimte wordt in veel gevallen niet optimaal benut, waar het vloeroppervlak vol wordt gebouwd en gezet blijft er in de hoogte nog veel ruimte over die je kunt benutten. Met een magazijnvloer van Plusm2 benut je die ruimte optimaal om producten of materialen op te kunnen slaan. Het is ook mogelijk om een kantoorruimte te bouwen op de etagevloeren. Door het gebruik van de juiste profielen is de belasting aan te passen aan het gebruik. Op deze manier heb je dubbele ruimte voor een aantrekkelijke prijs.

Magazijnvloer

Vloer op maat gemaakt voor jouw bedrijf

Plusm2 maakt vloeren op maat geschikt voor jouw bedrijf, hoe groot of klein de vloer ook is. Door het gebruik van modules zijn de vloeren eenvoudig in elkaar te zetten, de maten van een module is een standaard maat die maximaal 10 cm korter of langer is te maken. Alle materialen die nodig zijn om een veilige en stevige magazijnvloer te maken worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Op deze manier kunnen we de prijs laag houden, ons bedrijf is een van de voordeligste bedrijven die deze kwaliteitsvloeren levert.

Pallets op de vloer zetten

Magazijnvloer

Met een vorkheftruck is het mogelijk om pallets te plaatsen op de magazijnvloer. Een palletverwerking systeem is nodig om de pallets veilig op de vloer te kunnen zetten. Langs de kant wordt de leuning onderbroken op de plaats waar de pallet moet komen te staan, een palletopzetplaats kun je beveiligen met verschillende systemen. De voordeligste oplossing is een palletopzetplaats met een ketting. Een kantelhek is echt de veiligste oplossing, is deze open dan is de leuning niet onderbroken.