Habraken heeft ons goed geholpen

Dankzij Habraken kunnen wij het werk weer uitvoeren. Zij weten namelijk als geen ander hoe een naaimachine hoort te werken. Voor een paar dagen terug begon ik te merken dat mijn machine vaak de steek laat vallen. Ik zit er niet op te wachten dat mij dit vaker gebeuren zal. Zodoende heb ik ervoor gekozen om een andere machine te gaan zoeken. De productie moet dan wel door kunnen gaan. Anders kom ik achter te liggen met het werk en dat wil ik graag zien te voorkomen.

Bekijk Habraken

Habraken

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de hoeveelheid bedrijven die je online kunt vinden. Het aanbod was hierdoor zo onwijs groot waardoor ik niet wist bij welk bedrijf ik het beste kon kijken. Zo ben ik het lijstje afgegaan en uiteindelijk terecht gekomen op de website van Habraken.

Goede keuze en een snelle levering

Toen ik het assortiment bekeek zag ik alleen maar geschikte machines. Ook in de prijs scheelde het enorm met wat ik elders had gezien. Hierdoor was het voor mij snel duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben. De bestelling is geplaatst, de factuur voldaan en daarna hoefde ik alleen nog maar te wachten tot het werd bezorgd. Binnen een mum van tijd had ik de bestelling al in ontvangst mogen nemen. Hier ben ik ook echt blij mee aangezien ik het werk weer kan oppakken. Deze naaimachine werkt trouwens een stuk beter dan dat ik het voorheen gehad heb.