Freelancerspot

Freelancerspot

Freelancerspot is een website waar zelfstandige ondernemers gebruik van kunnen maken. Hier zijn veel interessante sites te vinden waar de nodige informatie op staat. Handige dingen om te weten. Zo ben ik er achter gekomen hoe ik mijn bedrijf kan promoten via Pinterest. Maat ook komen hier andere zaken aan bod, die allemaal erg interessant zijn voor zelfstandige ondernemers.

Ook heb ik tips hier mogen lezen over het verzinnen van mijn bedrijfsnaam. In eerste instantie dacht ik een passende naam gevonden te hebben, maar dat viel in de praktijk tegen. Met de hulp van de tips die ik op deze platform had gevonden heb ik uiteindelijk een zeer mooie, maar vooral krachtige naam gevonden. 

Tips die te vinden zijn op de Freelancerspot

Tips, zoals geld verdienen met een eigen blog. Of een tip of je BTW kan aftrekken van een occasion en ga zo maar even door. Elke keer wanneer ik een bezoek aan deze site breng, lees ik weer nieuwe tips. Merendeel kan ik wel toepassen op mijn eigen bedrijf. Een enkele suggestie is mij wel bekend. Maar over het algemeen heb ik hier heel veel van geleerd.

Een geweldige tip die ik hier had gelezen was het verhaal over een refurbished  laptop aan te schaffen. Behalve dat dit enorm in mijn portemonnee scheelt, help je het milieu ermee. Mijn laptop was er mee opgehouden en op dat moment had ik geen budget had om een nieuwe te kopen. Daarom was ik zo blij om te lezen dat er een mogelijkheid is om een tweedehands aan te schaffen. Freelancerspot