Doe de energiescan en kijk of het goedkoper kan

Als MKB wil je geen zorgen hebben over je energiecontract. Alles moet goed geregeld zijn. Je wilt duidelijkheid hebben over je kosten en niet onaangenaam verrast worden door onverwachte prijswijzigingen. Kortom, je wilt goede energie tegen een vaste lage prijs. Maar hoe weet je nu eigenlijk waar je op moet letten bij het kiezen van een energieleverancier? Er zijn talloze energiebedrijven op de markt die allemaal hetzelfde beloven. Wij helpen je met een aantal aspecten die je mee kunt nemen bij het maken van jouw beslissing voor stroom vergelijken zakelijk:

  • Wat mag de duur zijn van het contract?
  • Ga ja akkoord met de gestelde voorwaarden?
  • Welke aanbieder heeft de beste prijzen?
  • Is de geboden prijs vast of flexibel?
  • Hoeveel stroom verbruikt jouw bedrijf?
  • Heb je baat bij een dal- en piekurentarief?

 

Stroom vergelijken zakelijk

De aanbiedingen van de verschillende bedrijven kunnen in eerste instantie op elkaar lijken. Als je echter de bovenstaande vragen mee laat wegen zal je merken dat er toch meer verschillen zijn dan je dacht. Er zal waarschijnlijk een aanbieder uitkomen als de goedkoopste, maar betekent dit voor jou ook daadwerkelijk de juiste keuze? Wat als de geboden prijs flexibel is? Dan kun je achteraf geconfronteerd worden met plotselinge prijswijzigingen waardoor je ineens veel meer moet gaan betalen dan je oorspronkelijk dacht. Je merkt het al, een energieleverancier kiezen is niet makkelijk. Waarom laat je dan geen Energiescan uitvoeren door Gazprom Energy? Zij kunnen in kaart brengen wat de situatie is in jouw bedrijf en wat precies jouw wensen zijn. Zo wordt het maken van een keuze veel gemakkelijker.

 

Een oplossing op maat

Gazprom Energy kan jou vervolgens op basis van deze gegevens een aanbod doen wat geheel op maat gesneden is. Hiermee heb je bovendien de zekerheid dat de prijzen gelijk zullen blijven en je hebt altijd inzicht in je kosten.