Lichtreclame

Lichtreclame

Vier manieren om lichtreclame te gebruiken

Het hebben van uw eigen bedrijf inclusief bedrijfspand is natuurlijk fantastisch. U wilt dan ook dat uw pand goed opvalt, zowel overdag als ’s nachts. Hoe kunt u dat bereiken? Met lichtreclame! Met lichtreclame is uw pand 24/7 zichtbaar voor voorbijgangers en potentiële klanten. In dit blog worden 4 manieren besproken waarop u lichtreclame kunt inzetten. Lees dus snel verder!

1. Lichtbak en logo

Een lichtbak met het logo van uw bedrijf als lichtreclame zorgt ervoor dat toevallige voorbijgangers meteen zien dat uw bedrijf zich in het pand bevindt. Als de huisstijl ook nog aanspreekt, is de kans groot dat ze wellicht even binnenkomen. Mensen die doelbewust op zoek waren naar uw bedrijf kunnen het pand ook gemakkelijker vinden.

2. Verlichte letters

Naast een lichtbak met uw logo kunt u ook kiezen voor verlichte letters. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam mooi uit de verf laten komen. U kunt ze ook gebruiken voor een slogan of boodschap. Kortom: meer dan genoeg mogelijkheden.

3. LED-neonstrips

Als u uw bedrijf op een mooie manier wilt promoten en tegelijkertijd duurzaam wilt zijn, zijn LED-neonstrips ideaal. Deze strips hebben een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. U vindt altijd een kleur die past bij de huisstijl van uw bedrijf.

4. LED-frames

Met LED-frames kunt u uw gedrukte materiaal extra goed belichten, waardoor het extra opvalt. Kies het juiste lichtelement en u kunt uw promotiemateriaal op een krachtige manier belichten voor uw doelgroep. Dit is ook een energiezuinige vorm van lichtreclame, omdat ze in elke gewenste vorm en grootte kunnen worden gemaakt.

Opvallen met uw bedrijfspand

Als u uw eigen pand heeft, wilt u natuurlijk opvallen met uw bedrijf. Wilt u meer tips over hoe u dat kunt aanpakken? Lees dan meer van onze informatieve en inspirerende blogs.