Evenementenlocatie

Als je op zoek bent naar een geschikte evenementenlocatie voor een zakelijk of privé evenement dan kan het lastig zijn om de juiste plek te vinden. Je wil een centrale plek met genoeg parkeermogelijkheden, waar je zowel grote als kleine groepen kwijt kan. Bij Mereveld in Utrecht heb je al deze mogelijkheden en heb je daarnaast een ruime keuze uit verschillende zalen, zodat je zorgt voor een passende sfeer voor een zakelijk evenement als een congres, presentatie of bedrijfsevenement of voor een persoonlijk evenement als een bruiloft of een feest. Zo kan je voor elke gelegenheid bij Mereveld terecht.

Kleine en grote groepen

Als je een groot bedrijf hebt dan wil je dat de locatie geschikt is voor grote groepen. Bij Mereveld heb je veel zalen, waardoor je hier met een groep tot wel 700 personen terecht kan. Maar ook als je een kleiner bedrijf hebt of gaat voor een klein feestje of trouwerij dan is dit ook mogelijk. Het is namelijk al mogelijk om vanaf 40 personen een zaal af te huren. Verder vind je in elke zaal alle technische faciliteiten die nodig zijn, zodat het geven van een presentatie of het huren van een dj voor een feest geen enkel probleem is.

De sfeer

Ook als je op zoek bent naar een bepaalde sfeer dan is dit mogelijk bij Mereveld. Alle zalen hebben namelijk een andere sfeer, maar passen ook goed bij elkaar als je meerdere zalen wil huren. Van supermodern, authentiek, gastvrij tot aan stijlvol en chique. Alles is mogelijk bij Mereveld. Daarnaast is deze locatie ook nog eens voorzien van een eigen keuken, zodat ook een lunch of diner geen enkel probleem is. Weel zo handig tijdens een bruiloft of een lang zakelijk evenement dat de hele dag duurt.