ONTWIKKELING IOS DOOR JAAGERS

Goal logo zoekmachine-optimalisatie

Doordat Iphone een van de meest verkochte telefoons is . Hebben veel mensen dan ook zo’n soort telefoon aangeschaft in heel Nederland. Om hiervan gebruik te maken ontwikkeld Jaager iphone apps . Er zijn meer mogelijkheden voor de apps als deze ontwikkeld is. Zo kan je hem in de appstore op laten nemen en verzorgen wij alle technische aspecten en licenties.

A N D R O I D A PPS V A N J A A G E R S

Android is een van de grote aanbieders als apple . Het marktaandeel van google is in de periode van 2011 flink gestegen met maar liefst 18 procent. Door de stijging gebruiken wereldwijd ruim een derde een android telefoon. Daaruit kan u winst halen als u een android app maakt zo bent u toegankelijker voor u klant en zijn u producten en diensten beter beschikbaar voor de consument.

W I J K E N N E N A N D R O I D !

Een van onze klanten heeft van ons een app gekocht die als verlengstuk van zijn website dient. Hierbij kunt u denken aan een app waarop je de producten die ook op de website staan kunt bestellen. Ook kan je orders,profielen en producten scannen waarover je informatie kan krijgen. Met het grote gebruiksgemak is dit de beste service voor de klant.

F A C E B O O K A PP

De kansen die te creeren vallen met facebook zijn uitermate groot . Dankzij de miljoenen leden is bijna iedereen actief op facebook . Met de facebook app is het dan ook mogelijk om een groot publiek te bereiken dat in jouw marktsegment valt.

B R A N D I N G

Met de facebook app krijgt uw pagina een extra boost. Via de app is het mogelijk gegevens te vergaren waarvan het eerst niet mogelijk was. Zo kunt u de paginas geheel afstellen op wat de klant precies zoekt. Zo geeft het uw bedrijf meer naambekendheid.

D E P R O G R A M M E U R S V A N J A A G E R S

De Magento programmeurs van Jaagers zijn allemaal gecertificeerd op Magento niveau en kunnen u daarom uitstekend ondersteunen bij het uitvoerend werk van uw E­Commerce systeem of relaties.