Speelgoed emmer met ons logo!

Zoek jij een leuke Speelgoed emmer met het logo van jouw onderneming om dit als cadeau te geven? Dan raad ik je aan om eens op de website van Emmers-bedrukken.nl te kijken. Op deze website vind je namelijk diverse emmers die te gebruiken zijn om mee te spelen. Lijkt mij prachtig om te zien dat de kinderen op het strand of in de tuin druk bezig zijn met het bouwen van een zandkasteel.

Speelgoed emmer

Een geschikt en uniek geschenk vinden die gebruikt wordt door andere is lastig. Je dient met een hoop rekening te houden. Denk hierbij aan het feit wat er precies nodig is qua geschenk zodat het gebruikt gaat worden. Veel kleuren gebruiken of toch niet? Bovendien moet het geschenk wel voorzien zijn van jouw logo. Dan pas weet je zeker dat het wordt gezien door iedereen!

Input vanuit mijn kinderen

Mijn kinderen zijn wat dat betreft een bron van inspiratie. Een tikkeltje eigenwijs, maar dat hoort nu eenmaal bij het ontwerpen van een nieuw geschenk. Zo kwam mijn dochter afgelopen week met de tip dat zij graag een speelgoed emmer wilt hebben. Hiermee kon zijn haar barbie’s instoppen en het overal mee naartoe nemen. Zelf had ik hier nog niet eerder aan gedacht. Echter heeft het wel mijn interesse gewekt.

Speelgoed emmer

Speelgoed emmer gevonden op het internet

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Al vrij snel kwam ik terecht op de bovenstaande website. Dit bedrijf beschikt over onwijs veel mogelijkheden om een geschenk onder de aandacht te brengen. Ook in de kosten zijn zij een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders had gezien. De bestelling was geplaatst en het logo met de juiste zorg verstuurd. In nog geen week tijd had ik mijn gehele bestelling al op kantoor klaar staan! Onze kinderen vinden het in ieder geval geweldig.