American factoring is een goede werkwijze

American factoring, is een erg prettige manier van werken. Omdat ik zelf hier een goede ervaring mee heb, bracht dit mij op het idee om mijn ervaring achter te laten op dit blog. Ik verwijs je daarom door naar de website van, finqle.nl. Hier kun je zien waarom jij ook voor american factoring zou moeten kiezen als ondernemer. 

Het neemt een hele hoop tijd weg van je administratie. Het prettige van alles is dat je zelfs binnen 24 uur jouw betaling al voldaan hebt. Ik zal uitleggen hoe het werkt.

American factoring

American factoring werkt als volgt

American factoring is een zeer prettige manier van werken. Het gaat als volgt in zijn werk:

Allereerst upload je jouw verkoop factuur via de website. Finqle koopt deze factuur van jou over en betaalt deze dan aan je uit. Je kunt zelfs binnen 24 uur je geld verwachten op je rekening. Finqle zal vervolgens achter jouw debiteur aangaan en je hiervan op de hoogte houden. Jij hoeft je dus nergens meer om te bekommeren en je kunt ervan op aan dat je jouw verdiende centen op tijd ontvangt. Zeg nu zelf, dit is toch wat elke ondernemer als muziek in de oren klinkt.

Zelf heb ik dit adres van een bekende van mij, die ook ondernemer is, deze aanrader als tip gekregen. Daarom ben ik op het idee gekomen om deze tip te delen op dit blog. Dit blog staat vol met aan te raden adressen en daar mag deze beslist niet op ontbreken. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website. Je zal al snel zien wat ik bedoel met mijn enthousiasme. Ik kan nu zeggen dat ik mijn debiteurenadministratie volledig onder controle hebt zonder hier teveel moeite voor te doen. Hoe zit het met jou? Krijg jij netjes op tijd alle betalingen binnen?

Administratie