Zamel jouw afval in met LogicWaste

In het bedrijfsleven wordt er iedere dag veel afval geproduceerd. Dit wordt vaak door verschillende partijen opgehaald, waardoor je goed op moet letten op welke dag welk soort afval klaargezet moet worden. Door een afvalcontainer te huren en de ophaalmomenten door een bedrijf te laten regelen, zorg je ervoor dat je veel kosten kunt gaan besparen. Dit kan met LogicWaste. Dit bedrijf kan jou verschillende containers bieden, waarbij er een abonnement afgesloten kan worden om het afval periodiek op te halen. Hierdoor ontstaan er nieuwe kansen voor jou als bedrijf. 

Al het afval door een bedrijf geregeld

LogicWaste is een combinatie van verschillende afvalinzamelingsbedrijven, welke ervoor zorgen dat het afval opgehaald, verwerkt en gerecycled wordt. De verschillende routes die normaliter afgelegd worden door verschillende inzamelaars om het afval op te halen worden door dit bedrijf samengevoegd, waardoor er nog maar een inzamelmoment komt. Dit zorgt voor een overzichtelijke oplossing, maar ook voor minder kosten. Bedrijven hoeven immers niet meer te blijven rijden voor jouw afval. 

Verschillende abonnementen voor iedereen 

Om ervoor te zorgen dat de inzameling van jouw afval geheel bij jouw bedrijf aan kan sluiten, biedt LogicWaste verschillende abonnementen. Zo bepaal je uiteindelijk zelf wat je gaat betalen voor de inzameling van het afval. Zo kun je ook bepalen hoe vaak je het afval op gaat laten halen. Door in gesprek te gaan met het bedrijf zorg je er altijd voor dat je de beste oplossing tot jouw beschikking hebt en kunt gaan genieten van alle voordelen die deze verandering met zich meebrengen.