Voor iedere klant een betaaloplossing

Als ondernemer wil je de klant het zo goed mogelijk naar de zin maken. En in onze tijd van technologische mogelijkheden betekent dat ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk verschillende oplossingen beschikbaar zijn waardoor de klant op een flexibele manier geholpen kan worden. Uiteraard biedt Buckaroo een veelvoud aan oplossingen aan. Hieronder is een overzicht te vinden van een paar van deze methodes en op welke manier deze het best gebruikt kunnen worden.
Credit management
Allereerst is daar Credit Management, en dit is eigenlijk een totaaloplossingen voor al je betaalverkeer. Het zorgt er op een overzichtelijke en efficiënte manier voor dat je cashflow en werkkapitaal in de gaten gehouden kan worden en is volledig online-based. Ook staat de herinneringen functie automatisch in contact met incassobureaus, waardoor het makkelijker wordt om achterstallige betalingen te beheren. Zo kun je met dit systeem op maar liefst drie manieren herinneringen versturen: per sms, brief of e-mail. Dit systeem is volledig naar eigen wens in te richten en zal resulteren in minder openstaande vorderingen.
Pay per Email
En dan is er nog het handige PayperEmail, dat eigenlijk precies doet wat de naam al zegt. PayperEmail zorgt ervoor dat je klant via e-mail kan betalen. Dit zorgt ervoor dat er een lage betaaldrempel is, waardoor de klant snel tot betaling over kan gaan. PayperEmail is dan ook een uitstekend systeem voor de ondernemer die niet graag op zijn geld wacht. Door de hoge kwaliteitseis van Buckaroo is het systeem uiteraard volledig veilig en flexibel, want het biedt de klant maar liefst dertig verschillende betaalmethodes aan. Wanneer PayperEmail optimaal wordt ingezet worden maar liefst de helft van je rekeningen aanzienlijk sneller betaald.
Recurring payments
We kennen allemaal wel het maandelijkse bedrag dat we af moeten staan aan onze internet –of telefoonrekening. Voor het gemak bieden steeds meer bedrijven hun diensten in abonnementsvorm aan, terwijl ze daar voorheen misschien nog niet zo snel met deze betaalvorm in aanraking kwamen. Een oplossing voor deze betaalmethode is Recurring Payments. Hiermee kun je als ondernemer snel je periodiek terugkerende betalingen controleren en beheren. Dit biedt de klant mogelijkheid om via verschillende betaalmethodes te betalen en automatische betaalherinneringen per e-mail, SMS of brief met QR code wordt het wel erg makkelijk om openstaande betalingen te betalen.
Mandaat management
Soms is het ook wel handig voor de klant om een machtiging aan te vragen, en voor jou als ondernemer geeft dat rust en zekerheid. Met Mandaat Management heb je een rechtsgeldige methode die ervoor zorgt dat je op volledig legale wijze mag incasseren. Mandaat Management is inzetbaar voor zowel nieuwe als bestaande incassoprojecten en kan los of in combinatie met Sepa direct Credit ingezet worden. Ook zal het opgegeven rekeningnummer automatisch geverifieerd worden door de bank, waardoor het niet meer mogelijk is om een verkeerd rekeningnummer op te geven. Als je helemaal zeker wilt zijn van je online machtigingenbeheer, dan kun je Mandaat Management nu ook in combinatie met Digitaal Incassomachtigen gebruiken. Zo heb je gegarandeerd een waterdichte methode voor het verkrijgen van e-mandates.