Verpakkingsmateriaal van de verpakkingswebwinkel

De Verpakkingswebwinkel kan je voorzien van allerlei verpakkingsmateriaal. Ga voor de mogelijkheden naar de overzichtelijke website. Het is alleen mogelijk om dit materiaal online te bestellen, dus niet telefonisch of via een e-mail. Heb je vragen dan kun je wel telefonisch of via de e-mail contact opnemen. De verpakkingswebwinkel kent diverse voordelen namelijk:

–          een snelle levering uit voorraad,

heb jij jouw bestelling op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor half drie bij ons geplaatst dan wordt deze de volgende dag bij je thuis bezorgd. Voor vrijdag geldt dat de bestelling voor half elf in de ochtend bij ons moet zijn geplaatst als jij deze op zaterdag geleverd wil krijgen.

–          veilig vervoer, DHL vervoert jouw bestelling.

–          gratis verzending,

bedraagt jouw order in Nederland 50 euro of meer dan betaal je geen verzendkosten, voor België geldt dat je vanaf een bedrag van 100 euro geen verzendkosten betaalt.

Mogelijkheden de verpakkingswebwinkel

Er is tegenwoordig veel te doen over verpakkingsmateriaal, met name het vele plastic dat ons milieu aantast. Ken jij de beelden van het afvalplastic in de oceanen en zeeën en de dieren die daardoor een gruwelijke dood sterven? Al het plastic moet vervangen worden door papier indien mogelijk. De papieren draagtassen die je kunt bestellen bij de verpakkingswebwinkel hebben een grote toekomst! Ook prima te gebruiken als cadeauverpakking. Deze draagtassen zijn te bestellen in diverse uitvoeringen. De prijzen staan vermeld op de website bij het artikel, de prijs wordt inclusief en exclusief de BTW vermeld. Ook is er korting mogelijk bij een grotere bestelling, raadpleeg voor de prijzen met staffelkorting de website.