Reclame maken voor je bedrijf

aansteker

Je denkt er misschien niet over na maar een aansteker is perfect om reclame mee te maken voor je bedrijf, je kunt er de naam van je bedrijf of een leuke afbeelding op laten bedrukken en deze cadeau doen aan relaties of aan andere mensen. Voordeel hiervan is dat een aansteker gemakkelijk is mee te nemen, vaak zit er een in de broek of jaszak. Tegenwoordig zijn er meer modellen, dan alleen het exemplaar om een sigaret mee aan te steken. Voor elk budget zijn er mogelijkheden bij aanstekers.nl. 

aansteker

Kies het gewenste model

Je vind in de webshop van aanstekers.nl vele verschillende modellen van een aansteker, kies je voor een wegwerpaansteker of kies je voor een wat duurzamer model. Het is aan jou als bedrijf wat het budget is of wat de mogelijkheden moeten zijn tot het bedrukken van een aansteker, hoe groter het oppervlak is hoe meer reclame je erop kunt laten bedrukken. Zo kun je leuk combineren met het model aansteker en de afbeeldingen of teksten die erop komen.

Voordelige marketing

Een campagne om klanten te werven op bijvoorbeeld internet is vele malen kostbaarder dan reclame maken op een aansteker, voordeel is ook dat je zelf in de hand hebt aan wie je een aansteker geeft en op welk moment je dit doet. Geef je een exemplaar cadeau na een bestelling, of aan iedere bezoeker die in je winkel komt. Het is ook fijn dat jezelf kunt bepalen wat er op de aanstekers komt, tekst en afbeeldingen of een mix van die twee.