Met deze palletmover lopen jouw logistieke processen op rolletjes.

AGV 4

Vandaag de dag is het steeds belangrijker om sneller van A naar B te kunnen komen. Dit geldt niet alleen bijvoorbeeld een autoreis, maar ook in het bedrijfsleven geldt dit. Hierbij kan je denken aan het vervoeren van goederen van de ene kant van het bedrijfspand naar de andere kant van het bedrijfspand. Voor bedrijven die werken met grote en/of zware producten is dit niet te doen op pure kracht. Hier hebben ze dus hulpmiddelen voor nodig. Een van die hulpmiddelen kan een palletmover zijn.

Wat kan je nou precies met zo’n palletmover?

Het gebruik van een palletmover brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan jij veel sneller en dus efficiënter te werk gaan als het gaat over het verplaatsen van bepaalde goederen. Een voorbeeld hiervan is het verplaatsen van goederen vanuit de ontvangsten naar het magazijn. Maar ook het bevoorraden van de outbound-docks en het ontladen van de inbound-docks behoren tot deze voorbeelden. Een agv palletmover kan daarnaast gewichten verplaatsen tot maar liefst 1300 kilo en manoeuvreert zich eenvoudig door relatief kleine ruimtes. Ik zie u ook al denken, kan ik deze palletmover wel goed toepassen in mijn eigen situatie? Het antwoord daarop is ja, want doordat deze agv palletmover een modulair karakter heeft, is het aan te passen op elke unieke situatie. Als laatste kan je met deze palletmover een hefhoogte bereiken van 1.290 milimeter.

Verder specificaties

De nadere specificaties van de agv palletmover bestaan uit de onderstaande aspecten. Zo is de palletmover 80 centimeter breed, met een hoogte van 1,62 meter. Het gewicht van deze palletmover ligt op 1.300 kilogram en heeft daarmee een maximale snelheid van 1,6 meter per seconde. Al met al dus de ideale keuze om vooruitgang te maken in jouw interne logistieke proces, want tijd is geld. En dit kan iedereen op dit moment uitstekend gebruiken.