Kies voor een plotter huren

plotter huren

Maken jij en jouw collega’s veel gebruik van technische tekeningen, plattegronden of andere papieren toepassingen? Het is met een gewone printer best lastig om zulke gedetailleerde tekeningen scherp en op groot formaat uit te printen. Het wordt aangeraden om dan een plotter printer te gebruiken. Deze printers zijn speciaal gemaakt om technische tekeningen in scherpe kwaliteit en in A0 of A1-formaat uit te kunnen printen. Als je googlet naar de prijs van een plotter, kan dit je wellicht afschrikken. Echter kun je ook een plotter huren.

plotter huren

Minder kosten, meer service

Wat zo fijn is aan een plotter huren, is dat je voor een vast bedrag per maand al gebruik kunt maken van een plotter, zonder dat je hier teveel geld aan uitgeeft. En dat is niet het enige voordeel! Doordat je een plotter huurt, blijft hij in het beheer van het verhuurders bedrijf. Wat is hier dan het voordeel van? Dat bedrijf is verantwoordelijk voor het aanvullen van de inkt en het papier. Mocht er een storing ontstaan in de plotter, dan meld je dat en dan gaan zij dit vervolgens oplossen.

Het huren van een plotter printer is dus ideaal: je hebt minder kosten en daar bovenop ook nog eens meer service dan wanneer je een plotter koopt. Dan ben je veel meer kosten kwijt. Je moet namelijk niet alleen de plotter zelf kopen, maar ook de inkt, het papier en het onderhoud betalen.