Energielabel aanvragen voor uw bedrijf

Niet alleen woonhuizen, maar ook bedrijfspanden hebben een energielabel. Een energielabel aanvragen doet u natuurlijk bij een hierin gespecialiseerd bedrijf. Bij Normakk kunt u terecht voor het aanvragen van een erkend energielabel. Met dit label toont u aan dat er maatregelen zijn getroffen in uw bedrijf om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Dit is nodig omdat energie schaars is en nog schaarser zal worden. Er moet gezocht worden naar andere manieren om energie op te wekken en ook daar kan uw bedrijf een bijdrage voor leveren.

Wat betekent het energielabel voor bedrijven?

Als uw bedrijf een energielabel heeft dan toont u daarmee aan dat u bewust bezig bent met het milieu en met het nemen van energiebesparende maatregelen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het isoleren van de muren en het dak van uw bedrijfspand of aan het laten aanbrengen van dubbele beglazing. Maar u kunt natuurlijk ook besluiten om zelf een deel van de benodigde energie te gaan opwekken door het laten plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. U kunt hier een belangrijk deel van de energie mee opwekken die nodig is wat op de wat langere termijn een aanzienlijke besparing op kan leveren. U verdient o die manier de investering binnen enkele jaren weer terug.

Wilt u advies over energiebesparing voor uw bedrijf?

U kunt bij Normakk terecht voor deskundig advies over het aanvragen van een energielabel en voor het nemen van energiebesparende maatregelen zodat u uiteindelijk een gunstiger energielabel krijgt voor uw onderneming. Dit is natuurlijk een prima reclame voor uw bedrijf. Milieubewuste bedrijven profiteren bovendien van het feit dat steeds meer mensen hier op letten bij de keuze van een opdrachtnemer voor hun klus. De vermelding van het energielabel van uw bedrijf op de website is dan ook zeker een pre. Wilt u ook een energielabel aanvragen voor uw onderneming? Neem dan nu contact op met Normakk via telefoonnummer 050 – 72 71 030. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier op de website.  Normakk garandeert een landelijke dekking voor het bezoeken van bedrijven, uw hoeft dus niet in de regio Groningen gevestigd te zijn.