Een zit sta bureau aanvragen

zit-sta-bureau

Hoewel het Zit-sta bureau al heel lang op de werkplek bestaat, is de populariteit van het sta-bureau de afgelopen paar jaar echt toegenomen. Als je rondkijkt op de werkplek en maar een paar sta-bureaus ziet, vraag je je misschien af of je een doktersbriefje nodig hebt om een ​​sta-bureau te krijgen. In sommige organisaties is een doktersverklaring wel verplicht, maar voordat je belt om een ​​afspraak in te plannen, kun je altijd bij de HR-afdeling terecht. Verschillende bedrijven hebben al een beleid voor het aanvragen van een sta-bureau. Nu sta-bureaus meer mainstream zijn geworden, komt het steeds vaker voor dat je een sta-bureau kan aanvragen.

Het gemak van een elektrisch sta bureau

Hoewel niet iedereen er om zal vragen, zijn sta-bureaus de afgelopen jaren een van de meest populaire wellness voordelen onder werknemers geweest. Hun directe impact op de gezondheid van werknemers lijkt bescheiden, maar over het algemeen verhogen ze wel het individuele comfort. Sommige van de eerste staande computer bureau modellen hadden handkruk mechanismen die langzame aanpassingen maakten. Het zit sta bureau elektrisch was een van de eersten die beantwoordde aan de behoefte aan soepele, snelle aanpassingen en elektrische tilhulp. En een groot sta-bureau met elektrische ondersteuning kan voldoende gewicht capaciteit bieden voor een desktopcomputer, een paar monitoren en meer.

Kiezen aan de hand van gewichtseisen

Er is veel variatie tussen sta-bureau modellen en fabrikanten. Voor het meeste kantoorwerk is het gewicht van een paar papieren en boeken, een laptop, een monitor en enkele andere gadgets en kantoorbenodigdheden minder dan 7 kg. Dus voor de meeste mensen zou een goed gemaakt sta-bureau van welk type dan ook prima moeten werken. Als het bureau zwaardere voorwerpen moet tillen, zoals 3-4 monitoren en een desktopcomputer of een heel zwaar massief houten werkblad, dan heb je iets stevigers nodig om al dat gewicht te tillen, zoals een pneumatisch, op gewicht verstelbaar bureau of een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau met stalen frame.