Een prachtige whiteboard koop je bij Whiteboard-express.nl!

Voor het kopen van een prachtige design whiteboard bent bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een prachtige assortiment van whiteboards aan waarmee veel klanten tevreden te weten hebben gesteld. Een whiteboard is ontzettend handig voor het bijhouden van afspraken of als meubel in uw huis. Wij hebben whiteboards in verschillenden maten, vormen en prijzen voor u samengesteld. Een whiteboard wordt veel gebruik binnen kantoorpanden, educatieve instellingen en bij particulieren thuis. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Een whiteboard koop je het beste bij Whiteboard-express.nl!

Ruilen en retourneren!

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt is 14 dagen na de dag waarop u het product hebt aangeschaft. Op het moment dat de ontvanger het product zonder schade fysiek in bezit krijgt ontvangt u direct uw geld terug.

Producten online bestellen?

U kunt onze producten eenvoudig online bestellen via onze webwinkel. Online bestellen is een snelle manier van bestellen en maakt bovendien het minst fouten. Uw gegevens worden direct geautomatiseerd ingevoerd in ons systeem. Wij kunnen uw bestelling op deze wijze het snelst in behandeling nemen en naar u versturen.

Mijn ervaring met Whiteboars-express.nl

Ik heb een tijdje geleden een prachtige driehoekvormige bord besteld voor op kantoor via Whiteboard-express.nl. Mijn collega gaf me de tip om een kijkje te nemen op Whiteboard-express.nl, omdat ze bekend staan om hun grote assortiment whiteboards. Ik zou iedereen aanraden om een kijkje te nemen bij Whiteboard-express.nl!