Eén opleiding met twee diploma’s!

Aan de opleiding administratief medewerker kun je een vervolg geven, waardoor je ook de projectadministratieopleiding kunt behalen. Dit kan bij Fabius Opleidingen in Nederland. Nadat je het eerste onderdeel van administratief medewerker hebt afgerond, start je met de vervolgopleiding projectmedewerker. De opleiding geeft die kennis, die nodig is om het vak goed te kunnen uitoefenen. Daarna ontvang je maar liefst twee diploma’s. Samen met jouw curriculum vitae sta je ineens heel sterk tijdens je sollicitatiegesprek. Wat moet je hier voor doen en wat houdt het in de praktijk allemaal in? 

Benodigde tijdsinvestering

Fabius Opleidingen staat uitermate goed bekend, Er is veel persoonlijke aandacht, doordat er in kleine groepen nog op klassikale wijze les wordt gegeven. Gedurende een jaar zijn er in totaal veertig lessen, welke eenmaal per week plaats vinden. Je kunt een keuze maken tussen ochtendschool of avondschool, waar je per keer drie uur les krijgt. Deze ruime mogelijkheden zijn erg handig, zeker voor mensen die nog werken of de agenda thuis goed moeten afstemmen. Kijk ook op de website www.fabiusopleidingen.nl om te zien welke locatie bij jou in de buurt zit. 

Twee opleidingen maken samen één

Zoals gezegd bestaat de opleiding uit twee onderdelen. Het eerste gedeelte, de opleiding administratief medewerker zal het meest van de tijd in de beslag nemen. De benodigde theorie komt ruimschoots aan bod, waarnaast je alle belangrijke vaardigheden leert om straks in het werkveld te kunnen toepassen. Na negen maanden zal de vervolgopleiding projectmedewerker starten. Hiervoor hoef je eigenlijk nog maar één onderdeel te doorlopen. Na een jaar kun je de diploma’s ontvangen en is de projectadministratie opleiding voltooid.