Bestelwagen leasen als zzp’er

Als zzp’er wil je vooruit met je onderneming. Een goede bestelwagen is voor veel zzp’ers dan ook onmisbaar. In ons aanbod aan bestelwagens kun je als zzp’er genieten van een ruime selectie aan gebruikte en nieuwe bestelwagens.

Hoe werkt leasen als zzp’er?

Een bestelwagen aanschaffen is een behoorlijke investering. Gelukkig zijn er leasebedrijven die zzp’ers helpen met het leasen van de bestelwagen, zodat deze ondernemers gewoon hun werk kunnen doen zonder eerst grote bedragen bij elkaar te moeten sparen. Als zzp’er wil je graag zoveel mogelijk vrijheid. Je hebt dan ook de mogelijkheid om zowel bestelwagens uit onze voorraad als bestelwagens van andere partijen te leasen. Je kunt hiervoor gewoon een aanvraag bij ons doen. Laat ons weten welke bestelauto je wilt leasen, en wij doen je een passend voorstel.

Financial lease

Wij werken enkel met financial lease. We zijn geen leasebedrijf met eigen auto’s in beheer (ook wel operational lease genoemd). We financieren de aanschaf van de bestelwagen, zodat de zzp’er niet meteen het volledige aankoopbedrag hoeft te voldoen. Bij financial lease is de zzp’er zelf meteen economisch eigenaar van de auto. Deze komt dus bij de zzp’er op de balans te staan. Hierdoor kan de ondernemer de betaalde btw ook weer terugvorderen bij de Belastingdienst en gebruik maken van verschillende voordelige regelingen, zoals de investeringsaftrek. De ondernemer is wel zelf verantwoordelijk voor de verzekering, het onderhoud en het betalen van de wegenbelasting.

Hulp bij je aanvraag

Natuurlijk staan wij klaar voor alle zzp’ers die een bestelwagen willen leasen. Stel je vraag dan ook gerust via de chat, e-mail of telefonisch. Wij helpen je graag jouw ideale bestelwagen uit te zoeken!