Alle informatie winnen via het telefoonnummer van de belastingdienst

Krijg alle antwoorden op de website of via het telefoonnummer belastingdienst. Voor het bedrijf dat mijn man runt verzorg ik al jaren de administratie. Echter is onze boekhouder gestopt met zijn werkzaamheden. Hij verzorgde voor ons alle aangiften. Nu heb ik besloten om dit zelf te gaan doen. Hij heeft mij wat op weg geholpen toen ik al onze papieren bij hem kwam ophalen. Wij kunnen namelijk zelf geld besparen door de aangiften zelf te verzorgen en daarom wil ik mij gaan verdiepen in de regels die komen kijken bij het doen van aangifte.

 telefoonnummer belastingdienst

Geen zorgen meer over de aangifte

Wat zo prettig is aan de website, is dat je direct kunt doorklikken naar het geen waar jij op zoek bent als het gaat om de fiscus. Wanneer je er alsnog niet uit komt dan kun je het telefoonnummer van de belastingdienst raadplegen. Nu ik eenmaal weet hoe ik onze aangifte klaar moet maken voor verzending, bedenk ik mij dat ik dit al veel eerder zelf had kunnen doen. Daarom laat ik deze aanrader achter op dit blog. Als ondernemer heb je misschien niet voldoende kennis in huis voor het verzorgen van een aangifte. Maar wanneer je deze kennis gewoonweg kunt opdoen via de website dan kun je hier snel verandering in brengen.

Het is van groot belang dat je naar juistheid handelt als je aangifte doet. Daarom heeft de fiscus ervoor gezorgd dat je deze mogelijkheid krijgt dankzij de informatieve website die zij hebben.

 telefoonnummer belastingdienst