3d filament, inkt voor een 3D printer

3d filament

Goede 3d filament, oftewel inkt voor een 3D printer, kan je het beste bij 2Fix Automatisering kopen. Hier verkopen zij verschillende merken, zoals:

  • MTB3D.com
  •  Filright 3D Filaments
  • Colorfabb

De materialen die voor deze inkt worden gebruikt zijn ABS, Hout en PLA. Dit bedrijf gebruikt zelf ook deze kleuren voor 3D opdrachten voor bestellingen via 3DHubs.

Voor ons eigen bedrijf hebben wij ons hier aangemeld voor de nieuwsbrief. Op deze manier blijven wij op de hoogte van al het nieuws en de aanbiedingen. Wil jij ook op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van dit bedrijf, kijk dan maar op de website van 2Fix Automatisering om je aan te melden. 3d filament

Een 3d filament makkelijk online bestellen

Voor ons bedrijf waren wij al een tijd op zoek naar een 3d filament en deze hebben wij inmiddels gevonden. De tip kregen wij van een ander bedrijf die al een tijd deze producten bij 2Fix Automatisering, online besteld. Zeer makkelijk, want nu hoef je er de deur niet voor uit te gaan. Voordeel is ook dat deze binnen 5-10 werkdagen bij ons bedrijf worden bezorgd. Het is hier ook mogelijk om de producten zelf af te halen. Dit kan je bij je bestelling doorgeven. Zodra deze binnen zijn krijg je een telefoontje om op te halen.