Waarom zijn racing games misschien iets voor jou?

Naast shooters games, strategie en open wereld spellen zijn er ook racing games. Er zijn heel veel games en ook veel racing games. Lees hier waarom racing games misschien iets voor jou zijn.

Actie 

In racing games zit zeker veel actie. De adrenaline wanneer je op het laatste moment de andere inhaalt in de spannende race. Elke seconde is bepalend voor of je de winst behaalt. Als je niet voorzichtig bent lig je uit de race. Maak de race nog spannender door trucjes te leren of door nog betere race manieren te vinden. Haal je andere tegenstanders in en finish als eerste. 

Mogelijkheden 

Er zijn veel racing games te vinden. Ze hebben allemaal hun unieke onderdelen en verschillende vervoersmiddelen. Wil je graag met een auto de tegenstanders verslaan? Of liever op een snowboard? Het is allemaal mogelijk in de racing games. Je kan jezelf steeds weer verbeteren en op die manier steeds een nieuwe recordtijd neer zetten. 

Voorbeelden

Een voorbeeld van een racing game is The Crew 2. Je gaat de race aan door de landschappen en steden van de VS. Je hebt keuze uit verschillende auto’s, motoren, boten en vliegtuigen. Daardoor blijft de game steeds leuk om te spelen. Ook heb je bijvoorbeeld Riders Republic. In dit spel ga je de race aan in de open wereld samen met veel andere spelers. Ga de race aan met je fiets, snowboard, ski’s of wingsuit. Win de race van de andere en zet een recordtijd!

Ubisoft

Bekijk de website van Ubisoft voor meer informatie en meer racing games. De Ubisoft Store biedt veel racing en andere soorten games aan.