Airco schoonmaken is van groot belang!

airco reinigen

C&R Group uit Wijk en Aalburg is de specialist voor het airco schoonmaken. Bent u op zoek naar een dynamisch bedrijf die u kan benaderen voor het schoonmaken van uw airco? Bij C&R Group weten zij als geen ander hoe zij u van dienst kunnen doen! In de afgelopen jaren hebben zij veel naamsbekendheid opgebouwd en werken zij samen met grote namen. Denkt u aan Ahold, Strukton , Van der Valk en Radboud UMC. Een airco schoonmaken is een lastig karwei. Dit moet goed uitgevoerd worden, anders krijgt u last van vervelende ongemakken. Denkt u aan ziektekiemen die rondzweven in uw omgeving of nare luchtjes van de bacteriën die zich ophopen in uw airco. Door uw airco met regelmaat te laten schoonmaken, vermindert u de kans op vervelende luchtwegaandoeningen aanzienlijk. Doet u dit niet dan bestaat de kans dat uw ziekteverzuim flink stijgt.

airco reinigen

Professioneel airco schoonmaken

Heeft u een airco op de werkvloer? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met C&R Group uit Waalwijk. Zij beschikken over een groot en modern bedrijf waar meer dan 25 ervaren monteurs werken. Deze monteurs maken graag voor u op professionele wijze uw airco grondig schoon en voorzien uw airco daarna van een sticker zodat u weet wanneer u voor het laatst uw airco heeft laten schoonmaken. Naast het feit dat een airco schoonmaken ziekte en bacterieën binnen de perken houdt heeft het schoonmaken van uw airco ook consequenties voor de levensduur van uw airco. Een airco schoonmaken doet u bij C&R Group!

Airco schoonmaken door C&R Group

airco reinigen

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf die samenwerkt met deskundige en gemotiveerde medewerkers. C&R Group is een groot en modern bedrijf waarbij veiligheid, milieu en hygiene erg belangrijk is. Alle medewerkers van C&R Group die airco schoonmaken zijn VCA gecertificeerd. Wist u dat zij een 24 uursservice hebben? Zo kunt u de monteurs ten allen tijden bereiken en is uw probleem binnen de kortst keren opgelost. C&R Group staat bekend om zijn (technisch) reinigen, renovatie en veel meer. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Dit prachtige bedrijf werkt voor verschillende bekende grote bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij verwijzen u graag door naar de website van C&R Group uit Wijk en Aalburg!