Max keycords

Max keycords bestellen: zo doe je dat
Ben je op zoek naar een goedkoop en subtiel promotiemiddel voor jouw bedrijf en is jouw oog gevallen op de Max keywords van Maxilia.nl? Dan lees je op deze pagina hoe je deze keycods in drie stappen kunt bestellen, zodat je aan de slag kan met het bestellen van jouw keycords en deze zo snel mogelijk thuis ontvangt.

Stap 1: kies jouw favoriete keycord
Als je bedrukte keycords wil bestellen bij Maxilia.nl, heb je de keuze uit diverse soorten keycords. Zo kun je niet alleen kiezen uit keycords in diverse kleuren en in diverse uitvoeringen, maar heb je ook de keuze uit goedkope keycords, keycords die snel geleverd kunnen worden en keycords in een kleine oplage. Kies welke keycords jij wil bestellen voor jouw bedrijf en klik op het betreffende keycord om te beginnen met het bestelproces.

Stap 2: doorloop het bestelproces van Maxilia.nl
Het bestelproces van Maxilia.nl is vrij uitgebreid, mede omdat je ook een logo moet uploaden, maar is gelukkig erg eenvoudig te doorlopen. Dit komt omdat het bestelproces verdeeld is in duidelijke stappen met een duidelijke toelichting. De tweede stap van het bestellen van Max keycords bestaat dan ook uit het doorlopen van de eenvoudige stappen van het bestelproces van Maxilia.nl.

Stap 3: gratis drukproef goedkeuren
Als je alle stappen hebt doorlopen, ontvang je een gratis drukproef van jouw keycords. Keur je deze drukproef goed, dan wordt jouw bestelling geplaatst.