Webdesign en communicatie

website laten maken

Webdesign en communicatie hebben zich verplaatst. Waar vroeger via allerlei offline media-uitingen gecommuniceerd werd, wordt nu het internet grof ingezet. Twintig jaar geleden waren de krant en de radio de grootste mediabronnen waar mensen hun informatie uit verkregen. Een bedrijf moest veel betalen om een advertentie in de krant te plaatsen, maar men was daaraan gewend. 

Tegenwoordig hebben bedrijven een eigen webdesign waar je alle informatie eenvoudig kunt vinden. En daarvoor hoeven we niet meer geduldig naar de schelle piepgeluiden van het inbelmodem te luisteren. De consument zoekt en wil snel vinden waar hij naar op zoek is. Een website laadt niet binnen 2 seconden? Weg klant. Met gemak wordt er naar een concurrent geklikt. 

website laten maken

Webdesign en Social Media ZIJN het basispakket van een bedrijf om te communiceren met de markt. Beleving in de vorm van mooie beelden en/of video van zaken waar het bedrijf mee bezig is, worden commercieel ingezet. De klant kan ook via de website direct met het bedrijf communiceren. 

Even snel een berichtje via LinkedIn of een like op Instagram, het kan allemaal. Ook Solid Results besteedt nu meer dan de helft van de tijd (van haar werkzaamheden) aan online producties, onder andere in de vorm van webdesign. Waar offline media, radio en tv vroeger zorgden voor alle informatie die men zocht of nodig had, zien we nu steeds meer informatie online. 

Je kunt het zien als een taart van communicatie waar het internet steeds meer vanaf snoept. Bij elke nieuwe website, online (gesponsorde) advertentie, LinkedIn of Facebook post verdwijnt er weer een stuk van de taart die informatie verschaft. Maar zolang de taart niet bederft, genieten we hier met z’n allen lekker van.  
Uw website laten maken in Den Bosch?  Neem dan contact op met Solid Webdesign