Lokale zoekmachine optimalisatie voor een hogere omzet

regiopromotor

winkelwagenokale zoekmachine optimalisatieVoor mijn kledingzaak heb ik een website laten maken, zodat mensen kunnen bestellen als ze niet in de gelegenheid zijn om de winkel te bezoeken. Deze website werkt helemaal maar er worden weinig bestellingen geplaatst. Het komt volgens mij omdat er nogal wat concurrentie is, hier bij mij in de regio en ik met mijn website niet op de eerste pagina van google sta.

Optimalisatie

Na even op het internet gezocht te hebben kwam ik terecht bij Regiopromotor. Bij dit bedrijf bieden ze lokale zoekmachine optimalisatie aan. Toen ik las wat dit allemaal betekende werd ik helemaal enthousiast. Ik ben wel een zelfstandig ondernemer dus voor mij is het handig om de kosten op voorhand goed in te schatten. Ik heb telefonisch contact gehad met Regiopromotor over de lokale zoekmachine optimalisatie.internet

Aan de telefoon werd ik vriendelijk geholpen en heb ik een mooie prijs aangeboden gekregen. Ik wilde er nog eventjes over na denken en daarom heb ik besloten om later terug te bellen. Na het een en ander af te wegen, kwam ik tot de conclusie dat dit wel iets was wat ik moest doen. Ik heb weer telefonisch contact gehad en via de telefoon werden mij duidelijke instructies gegeven over welke informatie ik op moest sturen.

Resultaat

Ik ben zo tevreden met de prijs en het snelle resultaat. na een maand zag ik al een stijging in bezoekers op de website en was er een kleine stijging in het aantal bestellingen. na anderhalve maand was het aantal bezoekers alweer gegroeid maar deze keer had ik een groot aantal bestellingen via de site binnengekregen!

Ik raad iedereen de diensten van Regiopromotor aan als je van plan bent om je website te verbeteren!