Zoekt u naar een portfolio van een marketingbureau? Klik hier!

website-laten-maken-vrijdagonline

Van mijn baas heb ik de opdracht gekregen om verschillende bedrijven te zoeken die een website bouwen. We hebben namelijk nog geen website, en daarom wil mijn baas een portfolio van een bedrijf hebben, zodat hij een goed overzicht krijgt van wat de werkzaamheden zijn binnen dat bedrijf. Ook heeft hij een aantal voorwaarden gesteld. Een van de voorwaarden is dat het bedrijf een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding moet hebben. Ook moet het bedrijf al enige tijd ervaring hebben als het gaat om websites bouwen.

Zoekenvoorbeeld-van-een-website

Op internet zocht ik naar verschillende websites, en vergelijk ik de portfolio van de websites met elkaar. Ook in mijn omgeving heb ik gezocht naar verschillende aanbieders. Uiteindelijk, op aandringen van mijn omgeving, en na het onderzoek op internet, ben ik tot de conclusie gekomen dat Vrijdagonline ons als beste kan helpen. Ze zijn namelijk veruit de beste in wat ze doen, en weten telkens weer het beste resultaat te leveren. Ze zijn ook al ervaren en weten als geen ander om met onze opdracht om te gaan. Ook de samenwerking is nauw, zodat we altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen. Super bedrijf!

Contact

Ik heb besloten om contact met ze op te nemen en meer informatie te halen. De telefoon werd netjes opgenomen door een van de medewerkers, en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Voor ik het wist hadden we de volgende week al een afspraak ingepland om de mogelijkheden te bespreken. Super bedrijf! Ik hoop hier in de toekomst mee samen te werken.voorbeeld-project