Snelle SEO-verdiensten om jouw website een boost in de zoekresultaten te geven

SEO is niet eenvoudig. In feite zijn er ongeveer 200 factoren die bepalen waar jouw website in de zoekresultaten wordt weergegeven met betrekking op de zoekmachinemarketing. Als zodanig kan het optimaliseren van jouw site voor zoekopdrachten een ontmoedigende taak zijn. Bedrijven huren volledige teams van SEO-experts in of besteden het werk uit aan bureaus om de enorme werklast aan te kunnen die het uitvoeren van een effectieve SEO-strategie met zich meebrengt.

De afbeeldingen en visuele elementen die je op jouw site, in artikelen, op pagina’s en daarbuiten plaatst, kunnen enorm waardevol zijn om jouw positie in de zoekresultaten eenvoudig te verbeteren. Bijvoorbeeld bij het werken met de gezondheidszorg aan de SEO-strategie van het bedrijf voor de lancering van een nieuw product, richtten we ons op trefwoorden rond de kern van burn-out bij artsen. Na verloop van tijd merkten we dat deze afbeelding daadwerkelijk begon te rangschikken. Als resultaat daarvan begon het te verschijnen voor tonnen zoekopdrachten naar “burn-outoplossingen voor artsen”. En die zoekopdrachten gingen rechtstreeks naar deze afbeelding in een zoekopdracht naar afbeeldingen op Google.

Klikken op dit resultaat resulteerden in aandelen van onze infographic die op sociale media verschenen, evenals een serieuze stijging in onze zoekresultaten voor gerelateerde zoekopdrachten. En uiteindelijk ontdekten we dat het aantal vragen over gerelateerde productlijnen ook begon toe te nemen. Zorg er dus voor dat je het volgende doet om afbeeldingen te gebruiken om jouw zoekresultaten gemakkelijk een boost te geven aan de zoekmachinemarketing.

Ten eerste zorgt het toevoegen van afbeeldingen, infographics en andere visuele elementen aan jouw site voor een betere ervaring voor gebruikers en de zoekmachine marketing. Elke keer dat je een visueel element kunt vervangen om een concept uit te leggen in plaats van duizend woorden onnodige tekst toe te voegen, kan het een lange weg helpen om contact te maken met bezoekers.

Het is duidelijk dat je tekst niet helemaal moet verwijderen, anders zal je SEO eronder lijden. Maar zorg ervoor dat je afbeeldingen in artikelen toevoegt om de artikelen te verbeteren. Voeg afbeeldingen toe om productkenmerken uit te leggen. Voeg afbeeldingen van hoge kwaliteit toe van uw producten. De lijst is eindeloos, maar je begrijpt het wel. Afbeeldingen voegen veel waarde toe aan jouw site en ze kunnen je ook helpen bij het zoeken naar een positie. Google en andere zoekmachine marketing machines houden van afbeeldingen.