Review Te Biesebeek incassobureau

tebiesebeekVandaag is het weer tijd om een nieuwe review te schrijven over een bedrijf. Zelf heb ik niet heel vaak last van niet betalende klanten, maar ik kan me voorstellen dat andere bedrijven dat wel hebben. Een incassobureau is dan vaak ook erg handig om achter de hand te hebben. Al vind ik dat je een incassobureau pas moet inschakelen als je er zelf echt niet meer uitkomt met de klant. Je wil je klant namelijk langer als vandaag als klant houden als hij in het verleden altijd goed betaalde en nu een keer wat laat is. Ik zelf zou dan ook niet direct een incassobureau inschakelen, maar het eerst met de klant zelf oplossen desnoods met een betalingsregeling.

imagesTe Biesebeek incassobureau

Ik schrijf deze review over het incassobureau Te Biesebeek incassobureau omdat ik hem per toeval tegenkwam op het internet nadat een zakenpartner over hun vertelde. Mijn review is dan ook niet alleen vanuit eigen oogpunt, maar ook vanuit die van mijn zakenpartner. Te Biesebeek incassobureau zit lekker centraal in Zwolle en daardoor voor evt debiteuren goed bereikbaar. Naast dat ze incasso’s uitvoeren hebben ze ook hun eigen advocaten als je net iets meer nodig hebt dan een incassobureau en kan je ook bij ze terecht voor juridisch advies. Uit de ervaringen die mijn zakenpartner met hen heeft bleek dat zo ook professioneel overkomen bij je klant en niet teveel pushen te betalen maar zoeken naar menselijke oplossingen zodat je niet direct je klant kwijt raakt na een incasso. Daarnaast is er een duidelijke en snelle communicatie waardoor je geen dagtaak hebt aan al je incasso’s die er lopen.

Ik denk een aanrader voor elke ondernemer. Zijn er ondernemers die zelf ook goede ervaringen hebben met een incassobureau?

001