Frietwagen Limburg huren? Klik hier!

image002-300x200

Frietwagen Limburg levert de beste catering. Zij hebben namelijk een goede frietwagen die iedereen wel wilt voor zijn of haar evenement. In deze blog ga ik jullie uitleggen hoe ik bij Frietwagen Limburg ben gekomen.

Bruiloftimage002-300x200

Voor de bruiloft van mijn broer heb ik besloten om de catering te financieren. Hierin zijn natuurlijk veel mogelijkheden. Gelukkig weet ik wat de gasten graag willen terug zien bij de catering, namelijk friet. Zelf weet ik nog niet veel hierover en heb ik iemand nodig die hier meer verstand van heeft. Daarom leek het mij verstandig om vrienden en familie te benaderen en te vra
gen voor meer informatie.

Visitelogosnackwebsite5

Mijn oom heb ik diezelfde dag nog opgebeld. Aan de telefoon heb ik gevraagd of hij bij mij op visite te komen om wat dingen te bespreken. Hij vond het leuk dat hij weer eens op visite ging bij zijn neefje. Even later ging de deurbel al. Na een goed gesprek te hebben gehad met mijn oom kwamen verschillende onderwerpen aanbod. Het belangrijkste onderwerp is natuurlijk de catering van de bruiloft van mijn broer. Hij vertelde mij dat je bij Snackmobiel.nl moet zijn. Dit is namelijk de beste cateraar in onze buurt en weet als geen ander om een goed product te leveren. Geweldig! Daarna heb ik Snackmobiel.nl gelijk opgebeld om de mogelijkheden te bespreken. Dit bedrijf denkt graag mee en staat open voor veel nieuwe ideeën. Even later hebben wij al een datum afgesproken om op de bruiloft te staan.