Tip voor een constructiebedrijf Nijmegen

tough technics

Ben je op zoek naar een constructiebedrijf Nijmegen voor precisie en maatwerk in RVS, staal of aluminium? Dan ben je bij Tough Technics aan het juiste adres voor kwaliteit en een goede service. 

Waarom kiezen voor Though Technics 

De experts die bij dit bedrijf werkzaam zijn hebben erg veel passie voor het werk dat zij uitvoeren en hebben in de jaren waarin zij inmiddels werkzaam zijn erg veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van metaalbewerking. Bij dit constructiebedrijf Nijmegen staat de kwaliteit en de service van alles dat zij aanbieden voorop en begrijpen dat iedere klantvraag uniek is en de passende oplossing daarom ook. Voor het maatwerk dat het bedrijf aanbiedt wordt er gebruik gemaakt van flexlocaties waardoor de kosten voor het project laag gehouden kunnen worden. Het bedrijf betaald door de flexlocatie niet voor de ruimte als deze niet gebruikt wordt. Door de ondersteuning van Tim Gerritsen van Gerritsen las en metaaltechniek en een zeer omvangrijk netwerk ZZP’ers is alles mogelijk en bespreekbaar. Je zult ook direct contact houden met Roy Curre voor de vorderingen van het project waardoor je nooit voor verrassingen zal komen te staan. 

tough technics

Zeer veel tevreden voorgaande klanten

In de loop van de jaren waarin de experts inmiddels werkzaam zijn hebben zij al erg veel voorgaande klanten geholpen. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden over de goede service en over de goede kwaliteit die het bedrijf oplevert en dit is terug te vinden in de zeer positieve reviews die zij achterlaten.