Schuldsanering bedrijven hengelo bij Oxyz.nl

schuldsanering bedrijven Hengelo bij Oxyz.nl

Schuldsanering bedrijven Hengelo bij Oxyz.nl is zeker een aanrader. Een aanrader voor bedrijven waar het financieel niet zo goed loopt. Dit bedrijf gaat ervoor zorgen dat jij, als ondernemer, meer rust in je hoofd krijgt. Want de adviseur gaat ervoor zorgen dat er een oplossing gaat komen voor alle financiële problemen binnen een bedrijf. Alle schulden worden als het ware geparkeerd en hier wordt een oplossing voor gezocht. Als ondernemer geeft dit heel veel rust en kan jij de tijd voor andere, belangrijke zaken gaan inzetten.

schuldsanering bedrijven Hengelo bij Oxyz.nl

Schuldsanering bedrijven Hengelo bij Oxyz.nl is een aanrader

Ons bedrijf heeft goede tijden gehad, maar zeker ook zeer slechte tijden. Op een gegeven moment was het zo erg dat wij al bijna het faillissement hadden aangevraagd. Voordat wij deze stap gingen doen, wilden wij nog één poging ondernemen. Een poging om ons bedrijf te redden. Al meer dan 50 jaar bestaat dit bedrijf en daarom wilden wij alles op alles zetten om een doorstart te kunnen maken.

Samen met een adviseur van Oxys, Gerry Smit, zijn wij rond de tafel gaan zitten en hebben open kaart gespeeld. Ons hele financiële plaatje werd op tafel gelegd en bekeken. Hierna is de adviseur aan de slag gegaan en heeft ons van de ondergang kunnen redden. Door middel van een schuldhulpverleningstraject waar wij aan hebben deelgenomen, zien wij eindelijk weer een zonnige toekomst voor ons bedrijf.